Väikekoskel

Neid linde kohtan alati teatud kindlates kohtades. Kahjuks on nad alati kaugemal mere peal ning neid väga lähedalt polegi õnnestunud vaadelda. Vahest siiski veab ka. Möödunud nädalavahetusel sattus mulle kaks emaslindu ette. Üks neist pani kohe minekut, teine kas ei näinud mind või oli julgem aga igal juhul minuga ta sinna ranniku äärde jäi. Liikus pisut vees ringi, läks korraks kivile puhkama ja sulgi kohendama, ning ca 10min hiljem uuesti toidujahile. Seal meie teed lahku läksidki. Mulle meeldib, kui saan läheneda ja hiljem eemalduda linnust nii, et neid kuidagi ei häiri ja nad ära ei pea põgenema. Seekord nii oligi :). Detsember 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: