Sabatihane

Möödunud nädala laupäeval käisin taas mere ääres jalutamas. Varusin selleks terve päeva, kuna sel hetkel oli ju päev aasta lühim. Kohe mere äärde jõudes ootasid mind kibuvitsa põõsas sabatihased. Tavapäraselt toimetavad nad kõrgemal kaskede otsas, kuid seekord siis selline üllatus. Olgugi, et nad olid mulle kättesaadavamad, polnud nende pildile saamine lihtne ülesanne. Ilm oli väga pime ja udune,kibuvitsa põõsas tihe ja sabatihased nobedad :). Kes ütles, et see kõik lihtne peab olema. Olenemata eelpool nimetatud raskendavatest asjaoludest õnnestus mõned augud põõsas leida ja paar pilti koju tuua. Ei väsi neist vist kunagi, kuna olgem ausad- nunnumeeter on neid pildistades alati põhjas :D. Detsember 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: