Käblik

Käblikuga on sel aastal saanud omajagu nalja. Kevadeti on see väike lind metsas üsna häälekalt esindatud, mistõttu tema leidmine väga keeruline olla ei tohiks. Teisalt on ta ikkagi üsna peiduline lind, risulind nagu teda ka hüütakse, mistõttu teda puhtalt pildile saada polnud mul enne novembrit siiani õnnestunud. Alati jõuab ta enne peituda, kuniks kaamera fokusseerida jõuab. Sel nädalal jäi ta mulle siiski üsna ootamatult kaamera ette. Silmasin kaugelt väikse linnu tegemist, oli selge et selleks on käblik. Kui temani jõudsin, oli ta helde ja lubas end jäädvustada suisa 3 sekundit, mis fotomaailmas terve igavik tundub :D. Ei jätnud hetke ja võimalust vormistamata :). November 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: