Kivirullija

EIle õhtul sai siis üks kaua otsitud liik pildile lõpuks püütud :). Ühe väiksema kahlajate seltskonnaga oli liitunud ka 2 kivirullijat. Tundusid olema nooremapoolsed tegelased, kes olid selles kahlajate kambas kõige julgemad. Võimalik, et antud liigi esindajad ongi inimese osas pisut tolerantsemad. Samas, kui rannal rahulikult ja liikumatult lamada, julgesid ka teised kahlajad 10m peal muretult toituda ja toimetada. Kahjuks lõppes meie kohtumine kiirelt, kuna taas ehmatasid mulle peaaegu peale kõndinud inimesed kõik linnud minema. Kuna päike oli juba peaaegu loojunud, siis loobusin selleks korraks. Õnneks olid mõned jäädvustused juba ka mälukaardil olemas. Ju oskan ise nii hästi loodusesse sulanduda, et lisaks lindudele ei näe mind ka inimesed. Müstika. September 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: