Tutkas

Nädalapäevad tagasi sai käidud Purekkari neemel, mis on mandri-Eesti kõige põhjapoolseim punkt. Varasemate kogemuste järgi saab seal hästi vaadelda rändel olevaid linde. Sedl korral oli seal päris tugev läänetuul, mis polnud ida poolt tulevatele rändajatele just sobivaim. Kuna mere peal erilist tegevust ei näinud, keskendusin lahesopis tegutsevatele kahlajatele. Väike seltskond, milles olid peamiselt tutkad, mõni soorüdi ja mudatilder. Just tutkad olid need, kes mulle tol õhtul kenasti poseerisid. Ka täna nähtav tutkas oli muidu toitumisega hõivatud, kuid vahest võttis aega ka ümbrust kontrollida. August 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: