Väike-kirjurähn

Teatud rähnid on olnud mulle üsna vähe nähtavad. Ka need, kes pole tegelikult haruldased. Sama ka selle väike-kirjurähniga, kes lõpuks mulle end kenasti ilmutas. Möödunud aastal sai seda liiki vaid 1x näha, aasta enne seda (2017) jäi ta sootuks nägemata ning ka sellele eelneval ajal olen kõiksugu teisi rähnilisi kohanud ja mitte seda kõige pisemat :). Möödunud nädalavahetus polnud mul absoluutselt plaanis teda otsida ega leida, kuid nagu ikka looduses… ilmus välja eikuskilt, pakkus mulle mõningateks minutiteks elevust ja samamoodi ta ühel hetkel märkamatult ka lahkus. Selle aasta teine kohtumine, seekord ka normaalse jäädvustusega :). Aprill 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: