Lapsepõlve radadel

Droon on lahe asjandus. Öeldakse, et mehed jäävad terve elu poisteks, lihtsalt mänguasjad muutuvad kallimaks :D. Selles jutus on kindlasti ka oma tõetera sees, aga minu puhul on mu üsna värske mänguasi, droon, aidanud näha erinevaid paikasid pisut teisest vaatevinklist, kui seda maa peal teinud olen. On tekkinud käputäis kohti, kus drooniga käia tahan. Üheks kohaks on olnud pikalt oma lapsepõlve kodu Voka, kus sai üles kasvatud ning oma noorus veedetud. Ja tagantjärgi olen ääretult tänulik, et olen üles kasvanud sellises looduskaunis kohas. Suviti sai palju aega veedetud mere ääres, ronitud liivakaljudel (nagu me neid omal ajal kutsusime). Külastan võimalusel neid kohti ka oma lastega, et nad saaksid osa mu kogemustest ja mälestustest. Juuli 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: