Punkarid

Siidisabad on igavesti lahedad linnud. Kahjuks pole me teed väga palju kokku ristunud. Möödunud nädalavahetusel sattusime vennaga peale väiksele kambale Ida-Virumaal ja sedagi juba päikeseloojangu aegses hämaruses. Antud punkareid kohtasin ma sel aastal teist korda, eks seetõttu on antud teema ka mainimist ja pildistamist väärt :). Loodame, et Siidisabad toovad kaasa ka külmema, talve moodi ilma, mida sel aastal vaid loetud päevadel nautida on saanud. Detsember 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: