Musttihane

Pühade lähenedes muutub igasugune vaba aeg defitsiidiks. See peegeldub ka nii blogipostituste sisestamise vähesuses, kui ka looduses käimises. Siiski õnnestus korraks käia möödunud laupäeval lindude seltsi otsimas. Seekord õnnestus üsna lähedalt uudistada ka musttihase igapäevatoimetusi. Tegu on rasvatihaste nägu lindudega, kui oluliselt väiksemad ning kiiremad tegelased. Kompenseerib muidugi see, et nad ei tundu olema väga pelglikud linnud, mistõttu on võimalus neid üsna lähedalt ka pildile püüda. Nii ka mitmel korral juhtus, üks jäädvustus täna ka vaatamiseks. Detsember 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: