Väike-põõsalind

See aasta möödus erinevate linnuliikide tagaajamisega, mis on igati tervitatav tegevus just seetõttu, et sai käidud uutel radadel, otsimas linde, kes tavaliselt mu teele ette ei jää. Nii trehvasin ka väikest nobedat lindu, väike-põõsalindu. Naljakas küll, kuid avastasin need samad linnud ka suhteliselt oma maja kõrvalt, keset lärmakat inimtegevust, põõsa sees toimetamas. Ajas naerma, et otsid teatud liike mööda metsi kõmpides taga, tegelikult on nad koguaeg su kõrval oma elu vaikselt põõsas elanud :). Antud pilt sai siiski metsas tehtud, kui lind mõned korrad oksal tardus, kas siis puhkamiseks, või minu uudistamiseks. Juuni 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: