Vesipapp

Möödunud nädalavahetusel, täpsemalt laupäeval, kallas isuga. Sellegipoolest läksin väiksele tiirule, kuna oli vaba hommik. Peale ekstreemsusi mudases metsas, otsustasin minna siiski tagasi tuttavatele radadele, lootuses sel kehval päeval ka kedagi kohata. Õnneks nägin isegi päris põnevaid tegelasi. Näiteks musträhni puult puule lendamas, väikest kärplast nirki mööda jõekallast ringi siblimas, ning kiirevoolulisest jõest süüa otsivat vesipappi. Kuulsin ka korraks jäälindu, kuid selle 1h jõe ääres viibimise jooksul ta kahjuks näole ei andnud. Seekord piirduski mu looduses käik vaid mõne ebaõnnestunud kaadri tegemisega, ei mäletagi sellist momenti, kus kohe mitte kedagi pildile püüda ei õnnestuks :). Jäägugi tänast juttu illustreerima hoopis üks suvine klõps juba ka eelnevalt näidatud vesipapist, kelle tegemiste peale keset suve sattusin. Juuli 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: