Tuttkõrv

Möödunud nädalavahetusel käisin päikesetõusu aegu kiirelt läbi ka pargist, mõttega leida ehk mõni kakuline, kes väikseid värvulisi varitsema on tulnud. Kahjuks polnud ühtki kakku näha, ka värvulisi oli imekombel üsna vähe liikvel. Küll aga oli oravaid lugematul arvul liikvel ning nõus mulle poseerima. Nende pildistamine polnudki tegelikult lihtne, kuna selleks puhuks ees olnud teleobjektiiv osutus liigseks, hakkama oleks saanud ka lainurgaga :). Pargioravad on inimestega harjunud ja ootavad alati, et keegi neile midagi head pakuks. Mõni söendas ka mööda säärt üles ronida :). Mõned korrad suutsin ikkagi ka kaugemale hiilida ning mõned oravad ka pildile saada :D. Üks nunnumeeter ka täna vaatamiseks. November 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: