Sarvikpütt

Kui mõned aastad tagasi oli Sarvikpütt igal aastal mu tavapärane pildistamisobjekt, siis see aasta olen ma teda näinud vaid ühel korral. Jah, ta pole väga suurearvuline pesitseja Eestis, eks see teeb ta leidmise keeruliseks. Sel aastal leidsin ta aga sealt, kus teda ikka igal aastal näinud. Aga kuna järv on suur, pole olnud lootust teda selles asukohas nii lähedalt pildistada. Juulis see siiski õnnestus. Nägin sarvikpütti koos 3 tibuga päris kalda lähistel, pildile jäi siiski vaid üks tibu, teised sörkisid nende sabas. Kahjuks on rabajärvede kaldad üsna kõrgeid taimi täis kasvanud, mistõttu ideaalselt madalat võttenurka sealt saada ei õnnestunudki. Parem see, kui mitte midagi :). Juuli 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: