Merisk

Meriskid on tavalised rannikulinnud, kelle tihti juba väga kaugelt ära kuuleb. Eriti häälekad on nad kevadeti, kui on kaasa leidmise ning piirkondade jagamise aeg ja ka siis, kui kogemata nende pesale liiga lähedale oled jõudnud. Rannas hakkavad nad oma must-valge sulestikuga üldiselt väga kaugelt juba silma. Lähemale jõudes märkad lisaks veel oranžikas-erkpunast nokka ja jalgu. Ehk päris edev ja kirev lind meie rannikul :). Mai 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

 

Vahest ei lähe muidugi hästi. Üritad saada pilti “Lind omas keskkonnas”, kuid kahjuks trügib inimtegevus aastatega aina enam moel või teisel pildile. Nagu ka allpool oleva pildi tegemise ajal, ilmus suur kruiisilaev just sel ajal kaadrisse, kui lindu pildistasin. Aitasin siis ka tehniliselt pisut kaasa, et pilt saakski nö mittelooduslik :). Merisk tegemas hooldust oma sulgedele, samal ajal tagaplaanil kohe sadamasse jõudmas suur kruiisilaev :).

One thought on “Merisk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: