Roo-ritsiklind

Olles täiel rinnal linnuhuviline, kõndides uute liikide ja huvitavate hetkede pärast maha aastas sadu kilomeetreid, jagub siiski veel palju linnuliike, kes mu teele varasemalt sattunud pole :). Mõni aeg tagasi hulkusin taas mere ääres, täpsemalt roostiku vahel, lootuses leida kedagi põnevat. Ja leidsingi, vähemalt enda jaoks. Roo-ritsiklind siristab tavaliselt paksu roostiku sees, teda on kuulda kaugele, kuid mina teda varasemalt näinud pole. Nagu nimigi ütleb, siristab ta ritsika sarnaselt, väga pikalt ja väga valjult. Just tänu ta siristamisele temani jõudsingi. Ja kui aus olla, siis pole väga palju pilte temast neti avarustes näinudki, vähemasti Eestis tehtud pilte :). Seega kena vaatamist :). Mai 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

One thought on “Roo-ritsiklind

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: