Virmalised kuuga

Eile leidsin aasta alguses tehtud piltide hulgast ühe laheda panoraami, kuhu isegi kuu sisse mahtus :). Tavaliselt valgustab kuu nii palju taevast, et virmalised nii võimsad ja kaunid ei näigi. Kuid kui on ikka pime aeg ja virmalised on erksad, ei jää nad nägemata :). Pilt jätab tehniliselt küll pisut soovida, kuid ega pimedates tingimustes igast olukorrast saagi alati selliseid kaadreid, mida tarkvara ka ideaalselt kokku panna suudaks :D. Vähemasti tean, et tol hetkel võtsin olukorrast maksimumi, katsetades ülilainurk objektiiviga panoraami teha :). Fotograafid saavad ilmselt aru, mida see tähendab ;).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_7375_stitch

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: