Tilgaga tüll

Möödunud kolmapäeva õhtu oli lahe. Läksin välja mõttega leida kahlajaid. Mõned ikka leidsin ka. Suhteliselt pilvise ja pimeda õhtu tegid huvitavamaks üks noor liivatüll ja paar mudatildrit. Kasutasin sama meetodit, nagu alati…viskasin ühe mudamülka kõrvale end pikali ja jäin linde ootama. Ei kasutanud varjet, vaid ootasin ära, kuniks linnud kahtlase ja pisut liigutava objektiga rannal harjuvad. Peale 1-1,5h oli see saavutatud ja linnud hakkasid päris lähedale käima. Siit ka üks kärpimata kaader liivatülli noorikust, kelle noka otsa peale toitumist väike tilgake rippuma jäi :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_1423

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: