Jälle virmalised :)

Millal see nüüd oligi, kui sai kurbusega pilvevangis istutud ja eelmise aasta virmalise-pilte postitatud. Nüüd on meid juba nädalajagu hoitud ärkvel ja pakutud meile värvidemängu. Õnneks läks ka eile õhtul taevas selgeks ja sai pingsalt graafikuid jälgitud ning läbi virmaliste foorumist antud vihjete peale õigel hetkel mere äärde sõidetud. Nii kui randa jõudsin, oli kaareke taevas. Õnneks oli kaamera eelnevalt paika sätitud ja sai kiirelt klõpsima asuda. Päris põnev oli, nii umbes 2h jagu. Siis käis 2 suuremat lainet meist üle, millest esimene oli ikka päris nauditav, väga ere ja palja silmaga selgelt nähtav. Nii ei jäänudki muud üle, kui kaamera õigesse kohta klõpsima panna ja rahus värvidemängu nautida :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_4130

Tehniline: ISO2000, ava f/2,8, säriaeg 10 sek, 15.03.16 kell 22.07

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: