Virmaliste panoraam

Eilse postituse jätkuks saan õnneks ikka näidata mõnda suuremat pilti ka, mida kohapeal ette valmistasin. Parimad momendid on siiani olemas vaid kildudena, kuna tegin vertikaal-kaadreid pildistades strateegiliselt valesid liigutusi, mistõttu on paljude panoraampiltide kokkupanek erinevate tarkvaradega siiani ebaõnnestunud. Eks kohapeal on ikka tunne võimas, emotsioonid laes, sestap kipud kiirustama, et parimad hetked pildile saada ja unustad ära vajalikud nüansid :). Kuid eks see külm närv ja teadmine tulevad ikka kogemustega. Olen ma ju virmaliste pildistamisega nüüd umbes aastake tegelenud ja ikka nagu on tunne, et ei ole teatud hetkedest suutnud maksimumi võtta :). Lohutan end sellega, et pedant, nagu ma olen, ei jää nagunii mitte iialgi oma tulemustega 100% rahule :).
Kuid nagu pildilt näha, olid virmalised võimsad ja kõrged. Tavaliselt rõõmustavad Eesti virmalistekütid selle üle, kui sambad suure vankrini (vt kaadri keskele) ulatuvad :D. Seekord ulatusid ikka kõvasti üle vankri, kohati ulatusid sambad ka pea kohale. See on Eesti mõttes juba haruldane nähtus.

Klikka pildile, et näha suuremalt.

IMG_5794_stitch (10 pilti, 23.21-23 rev1

Tehniline:

  • Panoraam 10-st vertikaalkaadrist
  • Vaatenurk ~180 kraadi
  • Objektiiv 24mm
  • Ava f/2,8, säriaeg 8 sek, ISO2000
  • 09.09.2015, kellaaeg: 23.21-23.23
  • Suurupi rand

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: