Ähvardus

Viimasel külastusel mere äärde sain ühe ähvarduse osaliseks. Üks kühmnokk-luik otsustas mind mingil põhjusel hoiatama tulla ja otse minu poole ujudes. Läksin kaldast pisut eemale, kuid tuli järgi :). Ja põhimõtteliselt ajaski mu sealt minema. Ei julgenud eriti vastu ka vaielda, tegu ju suure linnuga ja oma territooriumit kaitstes on nad teinekordki inimesi ära ajanud. Ka varasemalt on mind kahiseva häälega ähvardatud, kuid siis olid väiksed järglased pahameele põhjuseks. Sel korral jäi minupoolne eksimus tuvastamata.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_7853

Tehniline: ISO 800, ava f/6,3, säriaeg 1/2500″

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: