Tuttpütt kalaga

Eelmisest kohtumisest Tuttpüttidega sai päris palju erinevaid kaadreid. See tähendab seda, et Tuttpüti pilte saab edaspidi mu blogis näha veel mitmeid :). Tänasel pildil hetk kalapüügist. Tuttpütid on suurepärased sukeldujad. Kohati on nad vee all ikka nii pikka aega, et nende väljatulekut enam ei näegi. Tullakse lihtsalt nii palju eemal vee alt välja. Teisalt võib tekkida ka olukord, kus su ees valitseb vaikus ja eikuskilt tuleb vee alt välja Tuttpütt ning otse su nina ette :). Seda juhtus päris mitmelgi korral. Seetõttu sundisin end pidevale valmisolekule, et mõnda head hetke maha ei magaks :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_8065

Tehniline: ISO 1250, ava f/6,3, säriaeg 1/1000″

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: