Rabakonn

Rabakonn on kuni 8 cm pikkune tüüpilise konna välimusega loom. Selg pruun, hallikas või kollakas- enamasti selgelt laiguline. Kõht enamasti hele ja mustrita, küljed laigulised. Isased on pulmade ajal kergelt hõbedased kuni lausa sinist tooni. Eestis kaitse all: III kategooria. (III kaitsekategooriasse arvatakse liigid, mille arvukust ohustab elupaikade ja kasvukohtade hävimine või rikkumine ja mille arvukus on vähenenud sedavõrd, et ohutegurite toime jätkumisel võivad nad sattuda ohustatud liikide hulka.). 

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: