Konnad on liikvel

Hetkel võib metsa vahelistel teedel palju kohata erinevaid konnasid. Vihmase ilmaga on neid eriti palju näha. Paljud liigid liiguvad oma talvituspaikadesse, oktoobrist alates jäävad juba talveunne. Seega viimane võimalus neid pildistada :).

Tänane pilt on ilmselt noorest harilikust kärnkonnast (Eestis on kokku muidu 11 liiki). Tema pikkus oli ca 1cm vaid, pildilt paistab ta muidugi päris suurena :).  Täiskasvanud kärnkonnad on isegi kuni 15cm suured.
Jagan ka paari järgneva päeva postitustes pilte erinevatest konnadest, keda nädalake tagasi metsateedel näha õnnestus. Pidin hoolega jälgima, et mõni minu jala alla ei satuks, kuna neid oli tõesti palju.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: