Tõmmukajakas

Tavalise inimese jaoks on tõmmukajakas sama nägu kõikide teiste valgete lindudega rannal või põllul. Linnufanaatik tuvastab aga ära tumedad tiivad ning kollased jalad, mis eristab tõmmukajakat tavalisemast hõbekajakast ning suuremast merikajakast. Kevad on minu silmis parim võimalus see rändelt saabunud lind põllult või rannikult leida. Õnneks olen teda viimased aastad ka leidnud, sama juhtus ka sel kevadel. Aprill 2023.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: