Vesipapp

Möödunud pikal nädalavahetusel käisin vesipappe luuramas. Veetase jõgedes on hetkel päris kõrge, veevool kiire. See siiski ei pidurda kuidagi vesipappide elu. Nad valivad jõgedel just need pisut madalamad kohad välja, kus nö jalg põhja läheb ja otsivad sealt omale söögipoolist. Olin kokku jõe ääres ca 3h, selle aja jooksul suutsin tuvastada 3 vesipappi. Oli tunda ka teatavat konkurentsi- kui üks lind mööda lendas, siis sel hetkel jälgitud lind tardus mõneks minutiks, et mitte konflikti sattuda. Sellest hoolimata suutsid 2 lindu vähem kui 100m vahega rahus oma igapäeva tegevusi teha. Veebruar 2023.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: