Talvine käblik

Kuigi käblikud peaks talvisel ajal olema kuskil soojemas kohas, olen neid ikka igal talvel kohanud. Tavaliselt leian neid kuskilt lahtise vee lähistel toimetamas. Viimased talved on olnud päris karmid, kuid nad on osavad risus toimetajad, ju leiavad igalt poolt süüa. Ka möödunud detsembris sattusin ühe linnuga kokku, sain muidugi kõigepealt sõimata, et talle ette jäin. Lind oli aga ka piisavalt uudishimulik, et tuli risust välja end paariks korraks näitama. Detsember 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: