Liik nr 136: luitsnokk-part

Seda partlast liiga tihedalt ei kohta. Ka soopart ja rägapart on mulle vaid loetud korrad kaamera ette sattunud. Viimaseid mainitud liike pole see aasta kajuks kohanudki. Luitsnokk-part jäi kaamerasse sel aastal augusti lõpus, kui neil aktiivne ränne käsil oli. Siis võis mere ääres näha suuremaid ja väiksemaid seltskondi mööda vuhisemas. Kahjuks ühtki rannikuvees toimetavat isendit sel aastal ei kohanud, et oleks pisut lähemat kaadrit saanud. Kui nüüd väga täpne olla, siis viimane lähedane kohtumine toimus suisa 8a tagasi, mida saab näha sellest postitusest. August 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: