Liik nr 127: heletilder

Heletildriga on alati kuidagi imelikud suhted. Loomulikult on ta väga arg, kui inimest lähenemas näeb. Teisalt olen temaga olnud ka nii lähekuti, et vahemaa pole ületanud 10 meetrit. Ja kõige selle juures on ta mu nina all ka tukkuma jäänud. Seda siis muidugi taas kuskil rannal liikumatult lamades. Aga just sellised need tegelased seal rannikul ongi. Ehk et õige taktikaga on võimalik pea kõik liigid piisavalt lähedalt pildile saada. Sel aastal on meil olnud üks lähedane kohtumine. Siis olin mina teda ees ootamas ja õnneks otsustas ka soovitud kohta tulla, või siis peaaegu õigesse kohta. Muu jäi juba fotograafi ülesandeks antud olukorrast pilt koju tuua :). August 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: