Liik nr 124: kivirullija

Kivirullija pole vast päris haruldane kahlaja meie rannikul. Küll aga piisavalt haruldane tegelane minu jaoks, keda õnnestus mul septembri alguses kohata alles kolmandat korda. Olgugi, et olin seal piirkonnas neid ka eelneval aastal kohanud, ei läinud ma seekord neid otsima. Istusin veepiiril kividel ning jälgisin kaugemal mööduvaid vaeraid. Ühtäkki lendas kaks lindu lähemale, keda kaugelt hinnates plüüdeks määrasin. Kui nad otsustasid minust mitte kaugele kividele maanduda, sai hetkega selgeks, et tegu hoopis kahe kivirullijaga. Meie kohtumine ei kestnud kaua, kuid liigipildi sain sealt kätte. Päev igati korda läinud ja taas üks minu jaoks raske liik mälukaardile salvestatud :). September 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: