Liik nr 121: lõopistrik

Tegu on pistrikest vaat et ühe kiireima linnuga. Kui näiteks tuuletallajad ning punajalg-pistrikud armastavad tihti taeva all ringitada, siis minu hinnangul on lõopistrik see, kes tuleb kiirelt ja äkki ning samamoodi lahkub kiirelt, ei mingit ringitamist. Eks see ole ka tema nn “relv”. Seetõttu on paljud hetked temast ka jäädvustamata jäänud. Täna nähtaval pildil oli mul hea nägemine kaugusesse ning sain pisut kauem valmistuda tema möödumiseks. Parim pilt siis ka liigipildina sellest kohtumisest kirjas. August 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: