Liik nr 115: värbrüdi

Värbrüdi ja eelmises postituses näidatud väikerüdi on sellised liigid mida ka ise tihti segamini ajad. Igal uuel hooajal peab ikka raamatusse piiluma, et mälu värskendada :). Aga vast lihtsaim vaadata jalgu, mis värbrüdil on kollakad, väikerüdid mustad. Ka värbrüdi sulestik on pisut tuhmim, kui väikerüdil. Kahjuks selle-aastane kohtumine toimus vaid viivuks, olin ise liiga rutakas, oleks võinud veepiiril toituvatele lindudele rahulikumalt läheneda. Kokku oli neid seal 3 lindu, kes ära lendasid ning keda enam õhtu jooksul enam ei näinud. August 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: