Öine piiksuja

Nädalapäevad tagasi käisime venna Oliveriga eelnevatel päevadel kuuldud öiseid piiksujaid “jahtimas”. Teadagi on nendeks kisakõrideks kõrvukrätsu pojad, kes söögipoolist saada soovivad. Noorlinnud on juba nii suured, et suudavad lennata, kuid toitu veel püüda ei oska. Alguses proovisime neid jalgsi jälitada, kuid kuna tegevus toimus asula lähistel, siis tundus parem võimalus neid pildile läbi autoakna saada. Olgugi, et tänavavalgustus pisut valgustas südaöist vaatemängu, oli üsna suur katsumus nad väga aeglase säriajaga pildile püüda. Mõni siiski õnnestus :). Juuli 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: