Liik nr 106: punajalg-tilder

Suvel, puhkuse ajal, on palju muud huvitavat teha, mistõttu on liikide kogumine pisut pidurdunud. Sellegipoolest, iga käik mere äärde pakub hetkel uusi liike, sest kahlajad on asunud rändele ning rannik kubiseb väikestest mugulatest, kes tihti kambakesi su nina eest lendu panevad :). Vahest juhtub sekka ka mõni suurem tegelane, nagu täna presenteeritav punajalg-tilder. Esimene kohtumine leidis temaga aset juuni alguses, kuid siis jäi pilt pisut kiduraks ning ootasin paremat hetke. See saabus nüüd juuli keskel :). Juuli 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: