Lauk

Suure liigikogumise kõrvalt olen teinud pilte ka neist lindudest, kes mul varasemalt juba olemas on. Otsin loodusest eelkõige ägedaid hetki ja elamusi ning pildistan üles ka seal juures kõik uued kohatud liigid. Lauk on väga huvitav tegelane, kes kevadeti tihti vee peal jookseb :). Eks ta muidugi lendab ka, kuid kui on konkurendile vaja koht kätte näidata, siis tihti aetakse teine lind sellise pool jooksu / lennuga minema. Sama toimus ka siis, kui antud pilt tehtud sai. See oli täiesti juhuslik, et mulle see vaade tekkis ning selleks enam-vähem ka valmis olin :). Olen tegelikult analoogset hetke ammu oodanud, kuid siiani on see jäädvustamata jäänud. Mai 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: