Liik nr 99: soo-loorkull

Võin juba etteruttavalt öelda, et olen esimese saja viimasteks liikideks ette valmistanud kaks röövlindu. Üks neist soo-loorkull, keda õnnestus juuni lõpus ühel soojal suveõhtul kohata. Tegelikult oli neid kaks, ehk soo-loorkulli paarike, kes koos heinamaa kohal tiirutasid. Vahepeal tuldi ka madalamale, ilmselt piidlesid nad kiivitaja tibusid, kes maas ringi siblisid. Siis sain neid ka lähemalt pildistada. Kuid kuna päike oli veel kõrgel, oli õhk täis kuumust ja suurem osa pilte jäid õhu virvenduse tõttu pooleldi udused. Mõni õnneks sai terav, üks neist ka täna näitamiseks. Juuni 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: