Liik nr 82: väike-põõsalind

Neid lehelinde ja põõsalinde on omajagu tegemine taga ajada. Väiksed ja vilkad linnud peidavad end üldiselt ka oksade vahele, fotograafile mitte kõige paremasse kohta. Kannatlikult jälgides ja jälitades leiab kindlasti ka hetke, kui nad väheke mugavama koha peale end ilmutavad. Antud pildil olev väike-põõsalind toimetas üheskoos salu-lehelinnuga ühes mereäärses paigas. Lõpuks ilmus sinna kohale ka teine väike-põõsalind. Istusin rahus maha ja jälgisin nende toimetamist. Mind käidi pidevalt ka lähemalt uurimas, kuid nii häiriv ma nende jaoks polnud, et oma asukohta nad muutma oleks pidanud. Mai 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: