Liik nr 73: künnivares

Nii naljakas, kui see ka pole, siis künnivares sai sel aastal pildile alles mai lõpuks. Olin teda muidugi ka varem näinud, kuid alati polnud kaamerat kaasas :). Naljatasin siin, et raudseltunustan ta sootuks liigina jäädvustada, nagu mõned aastad tagasi hallvaresega läks :D. Eks nende lihtsate liikidega kipub nii minema. Küll aga ühel õhtupoolikul silmasin põllul väikest seltskonda künnivareseid, kes seal toitumas olid. Ei oodanud rohkem, jäädvustasin hetke ja liigi. Võimalik, et tuleb ka pisut paremates tingimustes kohtumine mingi aeg hiljem, kuid seda ma endale prioriteediks kindlasti ei sea. Mai 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: