Liik nr 65: linavästrik

Olen meelega jätnud mõned tavapärasemad liigid ootele, kuna tean, et ühel hetkel olukord soosib ning mul õnnestub hea hetk vormistada, Ka linavästrik läheb sinna liikide nimistusse. Nad on tavaliselt ääretult uudishimulikud ning tulevad näiteks rannal lamavat fotograafi väga lähedalt uurima. Antud hetk sai jäädvustatud hoopis ühe jõe ääres, kus ma tema sugulast jõgivästrikku otsimas käisin. Seekord pidin siiski leppima kahjuks vaid linavästriku jäädvustusega. Ja tegelikult tuli täisa selline pilt, mida sobis liigipildina ka esitleda :). Mai 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: