Liik nr 58: vesipapp

Vesipappi mai kuus enam naljalt ei kohta. Tulevad suurem osa vesipappe meile põhja poolt talvituma ning kevade saabudes lahkuvad suurem osa neist ka tagasi. Mõned jäävad siiski ka suveks Eestisse pesitsema. Ka tänasel pildil nähtav lind otsustas oma kaasaga mitte ära rännata ning jääda pesitsema. Õnnestus näha ära ka kindel pesitsemine, vanalinnud tassisid kordamööda sinna toitu. Pesast paistsid kohati välja ka kaks nokka, kes toitu ootasid. See on siis minu esimene kord peale sattuda pesitsevale paarikesele. Vesipappi olen korra varem ka suvisel ajal kohanud, aga siis pole olnud teadlik pesitsusest. Mai 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: