Liik nr 49: ronk

Olen üksikute ronkadega sel aastal mitmeid kordi kohtunud, kuid pole tahtnud lihtsalt mööda lendavat ronka taeva taustal jäädvustada. Nädalapäevad tagasi käisin aga kohas, kus oli ronkade paradiis :). Neid oli seal sadu ja sadu, paljud linnud otsisid maast sööki, paljud linnud tiirutasid õhus ringi ning tegid akrobaatikatrikke demonstreerides oma traditsioonilist pulmamängu. Igati vinge elamus sellest õhtust. Sain ka jäädvustusi, mis on hetkel piisavaks, et liik üles märkida ning nimi kirja panna :). Aprill 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: