Liik nr 36: sookurg

Sookured on rändelt tagasi juba päris pikka aega. Tulid nad esimeste hulgas, kuid pildile neid varasemalt ei õnnestunud saada. Pisut kõrvalteid kammides leidsin aga üsna kodu lähistelt ühe paarikese, kes mu kohalolust end liigselt segada ei lasknud ning jalutsid üsna lähedal põllul ringi, samal ajal ussikesi jms otsides. Pildil minu silmis isane lind, oli ta kasvult pisut suurem ning kevadele ja pulmitamisele kohaselt ka kenasti end puhvi ajanud. Neile omast häälitsemist ja tantsusamme sel õhtul siiski ei demonstreeritud. Ju see hommikune rituaal :). Aprill 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: