Liik nr 34: karvasjalg-viu

Selle aasta talvele tagasi vaadates, oli mul karvasjalg-viu nägemise osas suuri kahtlusi. Teatavasti on antud liik sarnaselt hiireviule peamiselt näriliste toiduline ja väga sarnaste eluviisidega. Sel talvel oli nii palju ja pikalt lund ning selgelt polnud see viudele eelistatud olukord. Seetõttu polnud sel talvel ka hallõgijat näiteks näha, samuti paljuski hiirtest toituv lind. Nüüd, kui suurem lumi taandunud, on antud liigid platsis ja kohati isegi päris suurearvuliselt. Ehk siis õnnestus ka karvasjalg siiski pildile saada. Aprill 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: