Liik nr 27: hangelind

Oma rännakutel mere äärde, olen igal aastal hangelinde kohanud. Seega pole väga muretsenud liigi pildile saamisest. Seekord läks aga nii, et kohtasin mitut salka hoopis sisemaal, põldudel. Neist suurem seltskond sai siis ka suuremat tähelepanu. Kuna ilmataat oli kevadele vingerpussi mänginud, ning päikese asemel hoopis lume ja tormi toonud, oli see moment muidugi põnev pildile püüdmiseks. Nagu liiginimele kohaselt, oli soov nad ka oma nimele väärilises keskkonnas pildile püüda ning lõpuks see ka sellisel määral õnnestus, et liigipilt enda jaoks aksepteerida :). Märts 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: