Liik nr 11: hakk

Linnalindude pildistamisega on üks omamoodi väljakutse. Kuidas saada nad pildile looduslikus keskkonnas 🙂 ? Tuleb välja, et see liiga lihtne ülesanne polegi. Mul õnnestus hakke jälgida ühes Ida-Virumaa pargis, oli lausa tore vaadata, kuidas üks paarike endale pesa leidnud oli, mille soojustamisega juba vaeva nähti. Olgugi, et väljas on veel suur talv, on lindudel peas juba teised mõtted ja ega nende tegevustega liiga kaua enam oodata saa. Tänasel pildil olev hakk ongi oma pesa avause ees poseerimas. Lisaks peaks veel mainima, et tegu ka selle liigi esmapildiga, mida oma blogis 13a jooksul veel näidata suutnud pole :). Veebruar 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: