Liik nr 8: kodutuvi

Ka kodutuvi kuulub minu silmis sinna liikide kategooriasse, et kui vaja pildistada, siis pildistan, kuid muidu ikka ära ei vajutaks :). Kuid vaadates, mis pildiga ma laupäeval pargist tagasi tulin, peaks vist oma suhtumist “tavalistesse liikidesse” muutma hakkama. Ka nemad on linnuliigi esindajad, kes elavad oma elu samas keskkonnas, kus teised sulelised. Ka ilu on neil tegelikult omajagu kaunite värvide näol antud. Lihtsalt fakt, et neid nö metsikust loodusest naljalt ei leia, paneb neisse teistmoodi suhtuma. Kuid nagu näha, saab ka kodutuvist kena jäädvustuse teha :). Veebruar 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: