Nurmkana

Ääretult tore oli aasta viimasel päeval väikse nurmkana salgaga kohtuda. Eelnevatel päevadel looduses ringi liikudes pole õnnestunud ühtki sulelist kohata, ikka väga vaikne aeg hetkel.

Ei olnud plaanis küll mingit kokkuvõtvat postitust teha, kuid värsket pilti näidates võiks ju paari sõnaga muljetada :). Ega siin miskit palju öelda pole, pigem oli vaikne aasta. Sai küll looduses käidud, kuid aega oli oluliselt vähem, ehk siis sedavõrd vähem sai ka pildimaterjali. Siiski on, mida mäletada. Eks loodus üllatab ikka ja jälle neil hetkedel, kui sa seda kõige vähem oodata oskad.

Vaadates fotoblogi statistikat, on meeldiv tõdeda, et olenemata selle-aastasest postituste koguarvu kahanemisest, on mu blogi külastajate arv aasta aastalt tõusutrendis :). Huvilisi on vaatamas käinud 35st riigist. See on hea teadmine, et ikka ja jälle mu blogisse mu kogemusi lugema ja pilte vaatama tullakse. Järgmisel aastal olen kindlasti aktiivsem. Kihvte elamusi kõigile huvilistele uueks aastaks 🙂 !

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: