Vesipapp

Käisin möödunud nädalavahetusel vaatamas, kuidas vesipappidel läheb. Vett hetkel jõgedes väga palju, kuid vesipapp harjunud igasuguste tingimustega ning teda see jõevool juba ei heiduta. Selle napi paari tunni jooksul suutsin silmata kolme vesipappi, kes vahepeal üksteist jõel tiirutades ka taga ajasid. Hetkel on kõik jäävaba ning jõgi suur ja lai, ei tohiks ju toidunappust olla :). Aga eks see väike maadejagamine neil vist veres. Igal juhul juhtus üks isend mulle ka päris lähedale toimetama. Tundus, et kõht tal küll tühjaks ei jäänud :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: