Virmalised

Minu viimasest virmaliste pildistamisest on möödas pea 5a :). Miks? Kui täpne olla, siis pole midagi tähelepanuväärset vahepeal ka juhtunud. Täpsemalt on viimased aastad olnud päikese aktiivsuse madalseis, mistõttu pole päike liiga bravuurikas olnud. Nüüd on aktiivsus taas tõusuteel ning sel nädalal registreeriti kesmisest suurem, ehk X1 klassi purse, mis osakesi ka Maa suunas pildus. Sellest esimesi sai “maitsta” ka täna öösel. Polnud midagi liiga märkimisväärset, kuid piisavalt, et fotokas toa aknast välja suunata :). Näitan mõnda pilti, mis ca 1h jooksul jäädvustatud sai. Voka, Ida-Virumaa.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: