Põldlõoke

Juuni lõpus sai elukohta vahetatud ning linnast pisut eemale kolitud. Looduslapsena olen linnulauluga igati harjunud, kuid põldlõokeste hommikune lõõritamine oli alguses ikka üllatuslikult vali, mis ei lasknud varahommikul lahtiste akendega magada :). Tegelikult oli see positiivne probleem, millega sai üsna ruttu ära harjutud. Kuskil kuu hiljem mõtlesin, et otsin selle valju laulja ka üles. Ei olnudki kaugele vaja vaadata, pisut aknast eemale- esimese suurema kivini ja seal ta karikakarde vahel oma laulukest kõigile ette kandis :). Juuli 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: