Riiulpilv

Kui vahel pole käepärast ühtki fotoaparaati, siis tuleb kasutada olemasolevaid võimalusi. Eks seepärast tänapäeval paljusid uusi asju jäädvustataksegi, kuna meil on kaamerad tänapäeval kõigil taskus olemas. See võimas äikesepilv lähenes möödunud nädala pühapäeval põhja-eestis suunaga läänest itta. Tõi see kaasa suuremal hulgal sademeid ning rõõmu põuaperioodil vaevlevatele inimestele. Peale seda liikus ka termomeeter pea 10 pügalat allapoole selle suve “normaalset” taset, mis tänaseni selliselt säilinud. Pilt tehtud Aseri külje all Kõrtsialuse külas. Juuli 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: